A helyesen tájékoztatott szülő az autista gyermek legjobb esélye!

Azért tudom, mert átéltem...

Az autista szülők - amikor gyermekük 3 éves korában megkapják az orvosi diagnózist - gyakran elkezdenek tanulni, hogy szeretett gyermeküknek segíteni tudjanak. Sajnos a könyvek megvásárlását nem minden esetben engedhetik meg maguknak, különösen, ha olyan kisebb településeken élnek, ahonnét nem tudnak könnyedén munkát vállalni a kisgyermekről való folyamatos gondoskodás mellett.

Ha az apa elhagyja a családot, ez a helyzet anyagilag igazán kritikussá válhat, és ez előbb-utóbb kihatással van a gyermek fejlődésére is.

Ezen a helyzeten Ön is segíthet azzal, ha saját lakóhelyének egyik könyvtárát MEGAJÁNDÉKOZZA a könyvem egy példányával. A szülők felkeresik a könyvtárakat és így - az Ön segítségével - azokhoz is eljuttathatom az INFORMÁCIÓKAT, akikhez a könyvem egyébként nem jutna el. Ez SOK EZER gyermek sorsát érintheti... A helyesen tájékoztatott szülő AZ AUTISTA GYERMEK LEGJOBB ESÉLYE!

Kérem, segítsen, ha megteheti.

Legyen szíves keressen egy könyvtárat a lakóhelyén >>>, kérdezze meg Őket telefonon, hogy a könyvem esetleg megtalálható-e a címjegyzékükben, és ha nem, AKKOR rendelje meg a könyvem az Ön által kiválasztott könyvtár számára. Megrendelési levelében kérem jelezze a döntését felém is, a könyvtár adataival együtt. Nagyon köszönöm (a szülők nevében is)!  - Tovább a megrendeléshez >>>